Ciolacu: România se angajează să finalizeze negocierile PNRR până la sfârșitul lui octombrie

Marcel Ciolacu
Sursa foto: Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Bruxelles, că până la sfârșitul lunii octombrie, Comisia Europeană dorește să închidă negocierile în ceea ce privește PNRR și normal că și noi dorim să depunem tot pachetul, negocierea PNRR, cererea de plată numărul 3 și Re Power EU. Șeful Executivului a precizat că la cererea de plată numărul 3 mai avem o singură reformă de îndeplinit, pensiile speciale.

Premierul a declarat că în ceea ce privește modificarea PNRR, urmează să fie depuse propunerile României, după ce comisia tehnică va mai avea o discuție. „Cu cât depunem mai repede, cu atât se ia mai repede în analiză cererea de plată numărul 3″, a precizat Ciolacu, arătând că țara noastră are cele mai multe reforme trecute în PNRR.

„Până la sfârșitul lunii octombrie, Comisia dorește să închidă negocierile în ceea ce privește PNRR și normal că și noi dorim să depunem tot pachetul, negocierea PNRR, cererea de plată numărul 3 și RePower EU”, a mai spus premierul.

„Noi la cererea de plată numărul 3 mai avem o singură reformă de îndeplinit, pensiile speciale, sunt ferm convins că în maxim o săptămână se vor termina și aceste negocieri”, a menționat premierul Ciolacu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: