Ciucă, vizită la fabrică din jud. Alba: Capitalul românesc crește inteligent

Sursa foto: Facebook

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a vizitat o fabrică românească de pavaje din Petreşti, judeţul Alba. La finalul vizitei, a declarat că se bucură să vadă cum capitalul românesc creşte în mod inteligent, subliniind că „cel mai important principiu al politicii economice a PNL este crearea unui parteneriat solid între guvern şi capitalul autohton”. În opinia sa, cheia creşterii economice stă în susţinerea mediului de afaceri local.

„Mă bucur să văd cum capitalul românesc creşte în mod inteligent. Cel mai important principiu al politicii economice a PNL este crearea unui parteneriat solid între guvern şi capitalul autohton. Cheia creşterii economice stă în susţinerea mediului de afaceri local. În acest mod, companiile româneşti vor atrage investiţii, vor găsi noi pieţe de desfacere şi vor crea locuri de muncă bine plătite”, a scris Ciucă pe Facebook după vizita la o fabrică românească de pavaje din Petreşti, judeţul Alba, pe care a prezentat-o ca fiind „un exemplu de investiţie românească de succes, care prin muncă şi management performant a reuşit să se impună la nivel naţional”.
Conform liderului liberal, de la fondarea în 1991 şi până azi, compania a crescut, atingând o cifră de afaceri anuală de aproape 400 milioane de lei şi oferind locuri de muncă pentru 700 de persoane, în toate cele cinci fabrici din ţară, dar şi în punctele de lucru conexe – cariere, balastiere, staţii de asfalt şi de betoane.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: