Ciucă evită să spună că PNL îl susţine pe Dumitrescu pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Prahova

Foto: INQUAM Photos George Calin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că PNL Prahova nu a transmis o propunere pentru un candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, iar cînd această propunere va veni va fi analizată de către Biroul Politic Naţional.

Nicolae Ciucă a fost întrebat, joi seară, la Digi 24, dacă PNL îl susţine pe Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi a afirmat:

”În acest moment nu am o propunere de la filiala Prahova. În momentul în care o voi avea vom lua o decizie, decizia o va lua Biroul Politic Naţional. Nu avem propunerea care să intre în analiza Biroului Politic Naţional”.

Ciucă a afirmat că până acum liberalii au validat toate listele de candidaţi pentru consiliile judeţele şi consilii locale.

”Am rămas cu două filiale – Prahova şi Bihor”, a mai declarat Nicolae Ciucă.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu a declarat joi că atât Constituţia, cât şi Statutul partidului, îi permit să candideze la alegerile locale din 9 iunie, însă este o decizie personală pe care trebuie să o ia.

Despre dosarul penal în care este acuzat de luare de mită, Dumitrescu a spus că ”sunt nişte oameni puşi de Vlad Cosma, ”care vrea să pună mâna pe judeţul Prahova”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL