VIDEO Ciucă: Nu poate exista succes de centru-dreapta fără PNL

Nicolae Ciuca
Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, în cadrul unui interviu la A7, că nu poate exista un succes de centru-dreapta în politica românească fără Partidul Naţional Liberal.

„Încrederea în sine este o virtute importanta pe care noi o avem. Nu exista construcție de dreapta fără PNL, ea este cea mai consistentă forță politică de centru dreapta din țara nostra. Nu poate să existe succes pentru centru-dreapta fără PNL. Noi am arătat disponibilitate pentru formule electorale faţă de toate forțele de dreapta din România”, a spus Ciucă.

Referitor la bugetul de stat pe anul viitor, Ciucă a spus că este unul realist, afirmând că vor exista bani pentru proiectele importante.

„Este un buget foarte realist, pentru ca actuala situatie economica ne obliga la aceasta abordare realista. Vom continua proiectele de investiții. Vor fi bani pentru proiectele de la Ministerul Dezvoltării, Mediului. Este prima data cand vom avea o creștere mare pentru Ministerul Educației, istorică pentru România, la Ministerul Mediului, la Transporturi”, a spus Niciolae Ciucă.

Preşedintele PNL a comentat şi scandalul ivit între premierul Marcel Ciolacu şi ambasadorul României ţn SUA, Andrei Muraru: „Indiferent de situație atunci cand vine vorba de imaginea României în afara granițelor, nu trebuie sa fie patata de problemele care disonează in politica internă. Cu atat mai puțin nu trebuia sa aibă loc un astfel de moment. Nu am detalii, nu am discutat cu niciul dintre autorii acestei situații. Nu așa se face politica externă, rufele se spală în familie.
Este un atribut al României retragerea unui diplomat. Ce a făcut domnul Ciolacu acolo… va rog sa il invitați sa va ofere detalii”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: