Ciucă: „Să nu uităm nicio clipă că deciziile noastre de azi vor deveni istoria de mâine a României”

Sursa foto: media.pnl.ro

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a subliniat luni, în plenul Parlamentului, că Ziua Naţională este un prilej pentru a onora un moment de vârf al istoriei noastre şi a îndemnat la reflecţie, pentru că „deciziile de azi vor deveni istoria de mâine a României”, potrivit agerpres.ro.

Conform sursei menţionate, „Ziua Naţională este un prilej pentru noi toţi de a onora un moment de vârf al istoriei noastre. Pe 1 decembrie 1918, întreaga clasă politică s-a unit pentru a exprima voinţa românilor de a fi împreună, de a avea o ţară puternică şi unită. A fost un moment cu adevărat înălţător şi pilduitor, în care românii au putut să vadă că, atunci când sunt uniţi, niciun obiectiv nu este prea mare. Noi, reprezentanţii clasei politice de azi, trebuie să învăţăm din această lecţie. Şi trebuie să-i urmăm învăţămintele. Prin deciziile pe care le luăm, să fim mereu conştienţi că istoria, aşa cum o cunoaştem, a fost clădită prin faptele de zi cu zi ale înaintaşilor noştri. Să nu uităm nicio clipă că deciziile noastre de azi vor deveni istoria de mâine a României. Avem nevoie de o astfel de înţelegere a lucrurilor. Mai ales în actualul context internaţional”, a afirmat Ciucă, luni, în şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naţionale.

El a amintit că traversăm un moment complicat şi că „ameninţărilor de securitate li se adaugă cele economice, iar la toate acestea se adaugă şi provocările competiţiei lumii moderne”, conform sursei citate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL