Ciucu acuză USR Sector 6 de atac la persoană după un apel al său pentru Bd. Uverturii

Ciprian Ciucu
Sursa foto Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu, primarul liberal al Sectorului 6, a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că USR Sector 6 a ales să îi răspundă cu un atac la persoană după ce el i–a rugat pe USR-işti, argumentat, să voteze pentru “civilizarea” Bulevardului Uverturii din Capitală.

“După ce le-am susținut TOATE proiectele, după ce controlează 5 instituții din 9 în Sectorul 6, după ce au doi viceprimari cu puteri depline și cabinete, după ce și-au negociat și au primit bugete enorme și după ce… i-am rugat pe un ton civilizat si argumentat (vedeți postarea anterioară) să voteze pentru civilizarea Blv. Uverturii, USR Sector 6 a ales să îmi răspundă cu un atac la persoană. Poziția lor instituțională, pe canalele oficiale este un atac la persoană. Am devenit și eu subiect de cartolină. Sincer, sunt trist. Sunt dezamăgit. Colegii mei le-au votat permanent toate inițiativele. Eu le-am sustinut permanent pe ordinea de zi!”, a precizat Ciucu.

Ciprian Ciucu a menţionat că el a făcut apel la rațiune, pe un ton civilizat, politicos.

“Răspunsul lor este atacul la persoană. Din păcate am mai văzut filmul acesta. Încep să cred că este o chestiune de cultură organizațională. Conflictul permanent, focalizat pe persoană, nu pe idee, nu pe politica publică, nu pe argumente. Poate pe tema Uverturii eu am dreptate. Poate ei au dreptate… dar chiar asa! În loc de argumente sa îți ataci partenerul la persoană? Întrebarea mea este de ce au ales atacul la persoană dintre toate formele de reacție. Nu este obligatoriu sa fim mereu de acord. Putem dezbate și public. Dar cum să mai lași loc dezbaterii publice, cum să mai lași loc încrederii (resursă rară în țara asta) dacă tu, imediat, ataci la persoană și jignești? Dacă aceasta este o formă de a provoca un scandal şi să iasă de la guvernare și în Sectorul 6… Nu știu. Dar nu e corect, nu este asumat”, a adăugat primarul Sectorului 6.

Anterior, el a explicat, în alt mesaj, cum îi pune USR bețe în roate în ceea ce privește dezvoltarea Bulevardului Uverturii din Sectorul 6.

“Uverturii este o zonă foarte imporantă și nu trebuie să o lăsăm în halul acesta. Fac acest apel public la colegii de la USR să susțină acest proiect important. Nu este prima oară când blochează diferite proiecte extrem de utile, dar până acum nu am vorbit despre aceste lucruri, am pus parteneriatul nostru deasupra blochajelor din trecut. Au doi viceprimari, au avantaje, au access la putere, gestionează bugete importante și trebuie sa se comporte responsabile, să facem lucrurile pe care le-am promis”, a notat el pe finalul unui mesaj în care a prezentat şi opţiunile pentru Bulevardul Uverturii.

USR Sector 6 a notat, vineri, tot pe Facebook, între altele, că primarul Ciucu “își blochează partenerii pe Facebook și taie accesul la informații”.

 

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL