Ciucu, primar Sectorul 6, anunț despre drumul de la Ciurel către Centură: „Vrem să-l preluăm noi, să facem un nou PUZ”

Sursă foto: PS News

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a declarat, în emisiunea „Cu Gândul la București”, că administrația pe care o conduce intenționează să preia proiectul „Ciurel”. Este vorba de continuarea drumului expres de la Ciurel către Centura Capitalei. Potrivit lui Ciprian Ciucu, primăria Sectorului 6 are mai multe opțiuni de preluare a traficului infernal de pe „Iuliu Maniu”.

„Prelungirea Timișoara va fi scoasă în Centura A0. Noi sperăm să preluăm de la PMB Prelungirea Timișoara și să o refacem. Aceasta este o soluție care poate fi gata în doi-trei ani”, a declarat Ciprian Ciucu în emisiunea „Cu Gândul la București”.

Potrivit primarului Sectorului 6, o soluție pentru preluarea traficului de pe Iuliu Maniu este continuarea proiectului „Ciurel”.

Ciprian Ciucu: Cel mai logic este să împărțim traficul pe Timișoara, Maniu și Ciurel

„O altă soluție este Podul Ciurel, probabil cel mai scump viraj la stânga din lume, care trebuie continuat. Vrem să facem noi un PUZ. Aici sunt trei opțiuni. Una este să facem doar strada pentru afluire, pentru că acolo s-a dezvoltat zona, să poată să preia trafic, fără a fi conectată cu Centura. A doua opțiune este doar un sens de ieșire. Sens care să scoată traficul din București. A treia opțiune, și cea mai normală și logică dintre aceste opțiuni este să împărțim traficul. Pe Timișoara, Maniu și aici”, susține Ciprian Ciucu.

Edilul mai spune că Primăria Capitalei nu a făcut nimic pentru Sectorul 6.

„O să ne asumăm noi proiectul de continuare, pentru că vă spun sincer: în Sectorul 6, Primăria Capitalei nu a făcut mai nimic”, a mai declarat Ciprian Ciucu în emisiunea „Cu Gândul la București”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL