Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanţa: Sper că vor înţelege cetăţenii că este nevoie de schimbare

Sursa foto: Facebook/ Horia Constantinescu

Candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Constanţa, Horia Constantinescu, a afirmat duminică, după ce a votat, că speră că cetăţenii vor înţelege că este nevoie de o schimbare la nivelul municipiului Constanţa.

”Sper că vor înţelege cetăţenii acestui minunat oraş că este nevoie de o schimbare şi sper că acest lucru să se confirme la numărarea voturilor şi de mâine să începem administrarea coerentă a acestui minunat oraş”, a declarat Horia Constantinescu jurnaliştilor la ieşirea din secţia de votare.
El a fost întrebat ce părere are despre ceea ce s-a întâmplat cu urnele la nivelul municipiului, după ce iniţial au fost trei şi nu cinci cum prevede legislaţia.
”Urnele reprezintă o ultimă minciună, sper, a actualei administraţii. Dacă până ieri primarul în funcţie ne povestea că toate secţiile au un număr de cinci urne, iată că aseară aveam să aflăm că unii au primit frigidere sau aspiratoare în cutii de carton, iar altele dintre urnele aşezate în secţie în continuare au rămas cu perete separator, contrar exigenţelor legale. Dar este nevoie să înţelegem că un primar nu poate conduce un oraş după bunul lui plac, ci trebuie în primul rând să respecte actele normative în vigoare”, a afirmat candidatul PSD.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: