Covid-19 – Cel mai recent semn al normalizării la 4 ani de la începerea pandemiei: Poate fi tratat ca gripa

Sursă foto: X

Covid-19 poate fi tratat, din punct de vedere al măsurilor de precauției, similar cu gripă, conform celor mai recente îndrumări ale Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA.

Este cel mai recent semn al normalizării la patru ani de la începerea pandemiei, conform NBC.

CDC recomandă izolarea până când trece febra și simptomele încep să se amelioreze.

Moderna a acaparat un procent mai mare din piața americană a vaccinurilor împotriva COVID-19 în trimestrul al patrulea, iar acest lucru a ajutat compania de biotehnologie să înregistreze un profit surprinzător.

Deși tema generală a prezentării de acum a rezultatelor trimestriale ale Moderna a fost îndepărtarea de vaccinul împotriva coronavirusului și orientarea către o serie de alte produse cu ARNm în curs de dezvoltare, compania a raportat totuși cifre pozitive privind performanța vaccinului său pentru COVID-19. Moderna a reușit să câștige semnificativ din cota de piață, în detrimentul rialului său Pfizer.

În perioada de glorie a vaccinurilor anti COVID-19, în 2021 și 2022, vaccinul Pfizer s-a vândut de două ori mai bine decât cel al Moderna.

Acum, Moderna a ajuns la o cotă de 48% din vânzările de vaccinuri împotriva COVID-19 din SUA în timpul sezonului de toamnă, în creștere de la 37% față de perioada similară din anul precedent.

Moderna a menționat că a luat „acțiuni specifice” pentru a trece la o piață endemică sezonieră în 2023. Acestea au inclus „redimensionarea amprentei sale de producție pentru a îmbunătăți fluxul de numerar, aplatizarea structurii sale comerciale pentru a stimula executarea vânzărilor și concentrarea investițiilor sale către factorii de creștere pe termen scurt”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: