Cristian Buşoi vrea deblocarea posturilor din sistemul de Sănătate: Trebuie să se găsească soluţii

Cristian Bușoi
CRISTIAN BUȘOI / FACEBOOK

Vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi a afirmat, după o întâlnire cu reprezentanţii sindicatelor din sănătate că va acţiona în Coaliţie pentru deblocarea posturilor din sistem.

„Am avut, astăzi, o întâlnire de lucru foarte bună cu reprezentanții sindicatelor Sanitas, în calitate de vicepreședinte PNL responsabil de Sănătate. Este nevoie de soluții rapide și voi acționa în cadrul PNL și în Coaliție pentru deblocarea posturilor din sistemul de Sănătate, aplicarea Legii 153/2017 privind salariile, sporurile și gărzile, asigurarea tichetelor de vacanță și a indemnizației de masă”, a scris Buşoi pe pagina sa da Facebook.

El afirmă că e necesar să se găsească soluţii în următoarea Lege unică a salarizării pentru creșterea veniturilor angajaţilor din sistemul de sănătate.

„Angajații din spitalele aflate în subordinea Ministerului Transporturilor au nevoie de certitudinea că își vor păstra locurile de muncă. De asemenea, respectand angajamentele din PNRR și constrângerile bugetare, trebuie să se găsească soluții în următoarea Lege unică a salarizării pentru creșterea veniturilor și, mai ales, pentru rezolvarea inechităților și discrepanțelor din sistem. Dialogul trebuie să continue, soluțiile să fie implementate rapid și mișcările de protest să fie evitate”, a mai scris Buşoi.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: