Cristoiu dezvăluie următoarea ”operațiune” a lui Turcescu și ce se ascunde de fapt în spatele dezvăluirilor acestuia

Jurnalistul Ion Cristoiu explică pe blogul său personal care este următoarea ”operațiune” pe care fostul realizator TV, Robert Turcescu, ar urma să o pună în aplicare în perioada imediat următoare.

”Robert Turcescu s-a remarcat prin ostilitatea față de tentativele presei mai mult sau mai puțin tabloide de a-i pătrunde în viața personală. Iată-l însă sîmbătă, 4 octombrie 2014, nu numai acceptînd să se transmită la televiziuni secvențe de la nunta sa, dar mai mult anunțînd redacțiile, cu o săptămînă în urmă, de fericitul eveniment, ca să mă exprim și eu în termenii cuconițelor care comentează la tv, cu umerii etern goi, evenimentele mondene”, precizează Cristoiu.

Jurnalistul încercând să explice noua atitudine a lui Robert Turcescu, precizează că răspunsul este unul foarte simplu: ”Foarte simplu. A început Operațiunea Revenirea în presă!

Deja nunta a făcut să se uite momentul așa zisei auto deconspirări.
Comunicatul Parchetului General că n-a încălcat Legea a fost ceea ce Robert Turcescu aștepta pentru a putea declanșa Operațiunea Revenire în presă.”

”Oricum, eu cred că Robert Turcescu, fost ofițer sub acoperire de ziarist, și nu fost ofițer acoperit în presă, pentru că misiunile primite de el nu țineau de redacțiile în care lucra, ci de locurile în care putea intra ca marele jurnalist Robert Turcescu (ambasade, de exemplu, cercuri de străini suspecți), și-a îndeplinit deja misiunea.

Mulți au susținut că misiunea sa a fost de a crea climatul de tensiune pentru ca Traian Băsescu să-l poată deconspira pe fostul ofițer acoperit Victor Ponta.

Eu nu cred asta. Eu cred că, dimpotrivă, Robert Turcescu a fost sacrificat și s-a sacrificat pentru ca să se uite promisiunea lui Traian Băsescu în chestiunea prezidențiabilului acoperit. Sunt convins că Serviciile ar fi avut mari probleme dacă Traian Băsescu ar fi ieșit cu dezvăluire. Obligate prin lege să dezmintă, ar fi lăsat impresia unei puneri la punct a Președintelui”, a mai precizat Ion Cristoiu pe blogul său.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: