Cum s-a produs accidentul devastator din Italia, soldat cu 21 de morți. Cine era șoferul autocarului VIDEO

rasturnat Italia
Sursa foto: profmedia

Tragedia uriașă care a lovit Italia marți seară, soldată cu 21 de morți, s-ar fi putut produce din unor probleme de sănătate ale șoferului de autocar. Presa italiană spune că este posibil ca acestuia să i se fi făcut rău la volan, având în vedere că nu sunt urme de frânare pe șosea.

Tragedia s-a produs marți seară, în jurul orei 20.00, ora locală. Autocarul în care se aflau zeci de persoane a căzut în gol pe șinele de cale ferată de sub pod, și a luat foc în urma impactului. Drept urmare, o parte dintre trupurile celor care au pierit în accident au fost carbonizate.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. Nu se știe clar de ce a ieşit autocarul de pe șosea pe pasajul suprateran Vempa, și a rupt parapetul de protecţie înainte de a plonja în gol.

Șoferul autocarului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, angajat al unei companii naționale din Italia, a murit și el în accident. El avea experiență în domeniul transporturilor. Presa italiană spune că este posibil să i se fi făcut rău la volan, având în vedere că nu sunt urme de frână pe șosea, anunță stirileprotv.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: