Cum vede Geoană momentul „Mihaela, dragostea mea”, la 15 ani de la eșecul în fața lui Băsescu

Sursa foto: Facebook/ Mircea Geoană
Sursa foto: Facebook/ Mircea Geoană

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat, în cadrul unui podcast, că a depășit momentul din 2009 când a crezut că a câştigat prezidenţialele în fața lui Trăian Băsescu și s-a grăbit să-și declare victoria.

Aoleu, am venit și eu aici, și tu, Brutus, chiar așa? Ca să rămâi sănătos la cap, trebuie în viață să ai puterea să… cum e  când se pune deșeul nuclear într-un depozit cu plumb și atunci când e ceva radioactiv pentru tine, emoțional, ca om, ca bărbat, ca lider, e bine să îl pui într-un fel deoparte. Deci ce a fost în 2009, a fost în 2009, cred că e destul de clar ce a fost atunci. Sunt deja aproape 15 ani de atunci. Cred că există un Dumnezeu acolo care ne dirijează într-un fel sau altul”, a declarat Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, în cadrul podcastului „Da Bravo”, realizat de actorul Mihai Bobonete, după ce a fost întrebat dacă în cazul în care va candida și va ajunge în situația ultimului exit poll se va bucura în acea seară sau a doua zi.

Mircea Geoană a afirmat că retragerea sa ulterioară din politică, pentru 10 ani l-a ajutat să devină mai puternic.

„Cred că cea mai bună decizie a mea după episodul respectiv a fost să fac un detox de politica românească, cam 10 ani de zile detox. Și mers la sală că nu strică, dar una peste alta am simțit nevoi să mă rup un pic, să fac altceva. M-am ocupat de institul Aspen, am făcut un pic de consultanță, am fost cetățean liber o perioadă de timp. Și mi-a făcut tare bine. Eu cred că și pentru țară a fost un moment toxic. Dar vorbind despre cum evoluăm ca oameni în viață, eu cred că acum sunt un om mai țapăn, poate și din cauze de genul respectiv. Ce nu te omoară te întărește. Am învățat lucururi”, a spus secretarul General Adjunct al NATO.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL