Cutremur în Japonia: Două posibile decese în prefectura Ishikawa (poliţie)

Sursă foto: Freepik

Două persoane şi-ar fi pierdut viaţa în urma unui cutremur cu magnitudinea 7,6 care s-a produs luni în prefectura Ishikawa din centrul Japoniei, a anunţat poliţia, transmite agenţia Kyodo.

Cele două persoane au fost găsite fără semne vitale în oraşul Nanao din Peninsula Noto unde a fost localizat epicentrul seismului.

Există, de asemenea, rapoarte referitoare la o clădire şi mai multe case care s-au prăbuşit în oraşul Wajima situat în apropiere, pe Peninsula Noto, au indicat guvernele locale şi pompierii.

Un incendiu major a izbucnit în Wajima în urma cutremurului care a fost resimţit într-o regiune extinsă de pe coastele Mării Japoniei.

Guvernul central a confirmat separat şase cazuri de persoane prinse sub dărâmături după prăbuşirea mai multor locuinţe din Wajima.

Forţele de Autoapărare din Japonia au desfăşurat personal în cadrul operaţiunilor de intervenţie la dezastru, ca răspuns la o solicitare din partea guvernatorului prefecturii Ishikawa.

Conform Agenţiei de Meteorologie din Japonia (JMA), seismul puternic s-a produs la ora locală 16:10 (07:10 GMT) la mică adâncime.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL