Congresul așa zișilor deputați de toate nivelele, care are loc astăzi la Tiraspol, nu este altceva decât o scamatorie. Declarația a fost făcută de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, după ședința de azi a executivului. 

La etapa actuală, vrem să spunem foarte clar și ferm: nu există pericole de escaladare și destabilizare a situației în regiunea transnistreană. Este o altă campanie prin care se încearcă isterizarea societății în jurul acestui așa numit eveniment de la Tiraspol. Nu vedem pericole de destabilizare la ora actuală. Urmărim foarte atent și reiterăm că regiunea transnistreană este aliniată la obiectivul de pace și securitate al R. Moldova. Este un alt eveniment propagandistic, o scamatorie care nu-și merită live-urile jurnaliștilor străini sau titlurile tensionate din buletinele de știri. Unica tensiune de azi este ziua posomorâtă de afară” a declarat Vodă.

Astăzi, la Tiraspol s-a într-un Congresul așa zișilor deputați de toate nivelele din regiunea transnistreană. Discuțiile ar urma să se axeze pe pretinsele presiuni economice din partea Chișinăului.

Citește mai mult AICI