Deca, raport de activitate pentru perioada octombrie 2022 – decembrie 2023: cea mai provocatoare perioadă a vieţii mele

Sursa foto: Captură Video

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, prezintă, sâmbătă seară, raportul de activitate pentru perioada octombrie 2022 – decembrie 2023, pe care o numeşte ”cea mai provocatoare perioadă a vieţii” sale. Deca apreciază munca în echipă şi mulţumeşte celor care au contribuit la reuşitele ultimului an. ”Sunt convinsă că lucrurile se pot face mai bine”, afirmă ministrul educaţiei, precizând că învaţă continuu din greşelile făcute.

Ligia Deca prezintă, sâmbătă seară, raportul de activitate pentru perioada octombrie 2022 – decembrie 2023.

”Experienţa la Ministerul Educaţiei reprezintă cea mai provocatoare perioadă a vieţii mele, precum şi cea care m-a făcut să înţeleg mai bine valoarea muncii în echipă, a criticii constructive şi a oamenilor care se dedică celui mai mare sistem public din România”, a scris Ligia Deca ăn mesajul are însoţeşte raportul.

Ministrul Educaţiei afirmă că ”educaţia şi mecanismele care o fac să funcţioneze sunt un subiect de interes pentru orice român, de aproape orice vârstă”.

”Toată lumea are dreptul şi legitimitatea să aibă o opinie, însă ceea ce face orice soluţie viabilă este consultarea autentică, dublată de expertiză şi serviciu public responsabil”, a mai afirmat Deca.

Potrivit acesteia, raportul ”îşi propune să clarifice ceea ce echipa de la Ministerul Educaţiei a reuşit să facă în mai bine de un an”.

”Fiecare dintre cei care au contribuit la finalizarea, adoptarea şi implementarea legilor educaţiei, la lansarea apelurilor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, prin care cel mai mare val de finanţări din istoria recentă va ajunge în şcoli, la gestionarea cu solidaritate a grevei personalului din învăţământ, încheiată cu majorări salariale substanţiale, sau la gestionarea multiplelor procese critice în educaţie are respectul şi recunoştinţa mea. Această sinteză a activităţii este un exerciţiu de transparenţă, în linie cu strategia generală de a face mai vizibile toate acţiunile Ministerului Educaţiei, prin reconstrucţia comunicării instituţionale”, a mai transmis ministrul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: