Declarație ULUITOARE: Udrea – purtător de cuvânt pentru Klaus Iohannis

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, îi acuză pe Iohannis, Udrea și Băsescu de jocuri regizate pe care le pun în scenă în public. Elena Udrea acționează în calitate de purtător de cuvânt al lui Iohannis, iar atacurile pe care le vedem nu sunt decât simulări, scrie Dan Șova pe pagina sa de Facebook.

Jocurile făcute de Iohannis, Udrea și Băsescu nu mai păcălesc pe nimeni

Am asistat cu toții ieri la încă un episod prost jucat – de doamna Udrea, de această dată – din comedia regizată de Traian Băsescu în urma căreia ultimul s-ar alege cu un mandat de premier.

Elena Udrea acționează în calitate de purtător de cuvânt, vorbind în locul domnului Klaus Werner Iohannis, acoperindu-i timiditatea față de presă și electorat. Ce a spus Elena Udrea despre Iohannis nu sunt atacuri, ci simulări de atacuri, pentru a acoperi înțelegerea Iohannis – Băsescu.

Cum altfel s-ar explica faptul că Elena Udrea și Klaus Iohannis au aceleași teme de atac? Amândoi vor sa dea jos Guvernul după alegerile prezidențiale, deci să guverneze împreună, întrucât fiecare are nevoie de voturile partidului celuilalt.

Amândoi contestă OUG privind modificarea Legii alegerilor prezidențiale. Domnul Iohannis a spus că nu vrea schimbarea datei alegerilor, poate pentru că PMP, partid care nu a participat la ultimele alegeri, nu ar avea reprezentanți în Birourile Electorale.

Amândoi contestă modificările la Legea Educației, împreună cu Traian Băsescu. Și Iohannis, și Udrea susțin, greșit, că reducerea CAS nu este sustenabilă. Mai rămâne ca și domnul Iohannis să iasă azi să spună că nu mai votează reducerea CAS, așa cum a anunțat Elena Udrea în numele PMP. De altfel, Mihai Răzvan Ungureanu a dat deja semnale în acest sens în rândul ACL.

După cum am mai spus, tot acest teatru ieftin pe care îl face tripleta Iohannis-Băsescu-Udrea are la bază înțelegerea Iohannis-Băsescu: primul la Cotroceni, al doilea la Palatul Victoria.

Faptul că domnul Iohannis susține că nu îl va numi premier pe Traian Băsescu nu schimbă lucrurile cu nimic: dumnealui a mai zis și că îl va susține pe Crin Antonescu la prezidențiale și ajuns să-i fure scaunul și în partid, a scris purtătorul de cuvânt al PSD, pe Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL