DIICOT: Bărbat reţinut după ce a fost prins de către poliţiştii de frontieră, cu 275 de grame de substanţă psihoactivă

Sursa foto: diicot.ro

DIICOT Biroul Teritorial Satu Mare a dispus reţinerea unui bărbat, după ce a fost prins în flagrant de către poliţiştii de frontieră, la intrarea în ţară, cu 275 de grame de substanţă psihoactivă (2-MMC), într-o pereche de papuci de casă. Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a persoanei cercetate, pentru 30 de zile.

”La data de 24 decembrie 2023, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, cercetat pentru efectuare de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept şi fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii”, se arată în comunicatul DIICOT.

După ce acesta a fost depistat în flagrant delict de către poliţiştii de frontieră, la intrarea pe teritoriul ţării, în timp ce ar fi deţinut 275 de grame de substanţă psihoactivă (2-MMC), disimulată într-o pereche de papuci de casă, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea bărbatului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: