Cazul Alexandru Gâdiuţă. Plângeri la DNA și acuzații de calomnie

Alexandru Gâdiuţă
Sursa foto: Facebook

Alexandru Gâdiuţă, viceprimarul Sectorului 6, exclus la începutul săptămânii din partid, a anunţat miercuri că depune acţiune în instanţă pentru calomnie împotriva lui Vlad Voiculescu şi Alin Stoica, actualii preşedinţi ai USR Bucureşti, respectiv USR Sector 6. În plus, el afirmă că va depune un denunţ la DNA privind modul în care Alin Stoica, ex-prefect al Bucureştiului şi membru în conducerea USR Bucureşti se pare că a obţinut prin atribuire directă un contract de la o instituţie publică al cărui director este membru USR Bucureşti, aflat în subordonare ierarhică faţă de acesta.

”Depun acţiune în instanţă pentru calomnie împotriva lui Vlad Voiculescu şi Alin Stoica, actualii preşedinţi ai USR Bucureşti, respectiv USR Sector 6. Este regretabil că ajungem in astfel de situaţii între colegi care ar trebui să muncească pentru un scop comun – acela pe care l-am promis cetăţenilor când le-am cerut şi obţinut votul”, spune Gâdiuţă într-un mesaj pe Facebook.

El afirmă că ”declaraţiile făcute în comunicarea cu presa şi pe grupurile de comunicare internă USR împotriva sa, sunt absolut nefondate”.

”Este o profundă nedreptate pe care nu o pot trece cu vederea, este o execuţie care pare desprinsă din procedurile de lucru staliniste”, spune viceprimarul.

Alexandru Gâdiuţă mai arată că ”va depune un denunţ la DNA privind modul în care Alin Stoica, ex-prefect al Bucureştiului şi membru în conducerea USR Bucureşti se pare că a obţinut prin atribuire directă un contract de la o instituţie publică al cărui director este membru USR Bucureşti, aflat în subordonare ierarhică faţă de acesta, conform propriilor declaraţii făcute de Alin Stoica în scris pe un grup intern”.

Viceprimarul de la Sectorul 6 Alexandru Gâdiuţă a fost exclus din USR după ce a fost acuzat de colegi că ar fi facilitat angajarea unor colegi de partid, loiali, la instituţiile din subordine, iar una dintre aceste instituţii ar fi încheiat contracte cu firma unui membru al filialei USR Sector 6.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: