Elena Udrea: Dacă m-ar invita la Antena 3 eu m-aș duce

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a afirmat, într-un interviu pentru Ziare.com că dacă va fi invitată să meargă la Antena 3 va merge , pentru a-și spune punctul de vedere, în contextul în care este criticată de 10 ani de zile la această televiziune.

„Deci dacă m-ar invita la Antena 3 eu m-aș duce, pentru că acel electorat trebuie să audă și punctul de vedere al celui care este tocat de 10 ani non stop acolo, cum sunt eu. Eu am vrut să mă duc și la Antena 3. Și este adevărat că acolo fostul patron Dan Voiculescu a interzis pur și simplu prezența Elenei Udrea pe televizoare”, a mai spus Udrea.

Elena Udrea a adăugat că nu ar putea să fie premierul unui președinte cu apucături totalitariste ca Ponta.

„Cred că aș fi un premier de vreo 100 de ori mai bun decât Victor Ponta. Dar nu văd în ce context aș putea eu să fiu premierul lui Victor Ponta. Eu sper că românii nu vor vota cu Victor Ponta președinte niciodată. Nu aș putea să fiu premierul unui om care nu are niciun fel de viziune pentru țara asta și ale cărui apucături sunt cele pe care eu aș vrea să nu le mai văd niciodată la un lider politic în România, și anume: autoritariste, totalitare, am văzut cultul personalității manifestat la Victor Ponta, om tânăr în politică, din păcate având această bucurie de a fi ovaționat chiar și de oameni plătiți să facă asta”, a mai spus Udrea pentru Ziare.com.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL