IGPR, acțiuni privind criminalitatea organizată: Aproape 200 de percheziții, în două săptămâni

Sursa foto: unsplash
Sursa foto: Unsplash

Poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat, în ultimele două săptămâni, aproape 200 de percheziţii domiciliare, pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani, în urma acestora aproape 50 de persoane fiind arestate preventiv.

”În perioada 29 septembrie – 12 octombrie, poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat 50 de acţiuni operative (dintre care 21 de amploare), pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani”, informează sâmbătă IGPR.

În cadrul acestora, au fost efectuate 199 de percheziţii domiciliare şi 10 acţiuni de prindere în flagrant delict, fiind derulate activităţi investigative pentru probarea activităţii infracţionale a 133 de persoane.

Potrivit Poliţiei Române, au fost emise 85 de ordonanţe de reţinere şi 49 de mandate de arestare preventivă. De asemenea, faţă de 19 persoane a fost luată măsura controlului judiciar, iar faţă de 9 persoane – măsura arestului la domiciliu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL