Arestul la domiciliu înlocuit cu controlul judiciar în cazul mamei lui Vlad Pascu

Sursa foto: Inquam Photos/George Calin

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, joi, contestaţia procurorilor la înlocuirea arestului peventiv cu control judiciar în cazul Mirunei Pascu, mama tânărului care, drogat fiind, a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai. Tatăl tânărului scapă de măsuri preventive, decizia fiind definitivă.

”(…) respinge ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împotriva încheierii din 29.11.2023pronunţată de judecătorul de cameră preliminară în dosarul 29573/3/2023/a1.5 al Tribunalului Bucureşti”, este decizia pronunţată, joi, de Curtea de Apel Bucureşti.

Decizia magistraţilor este definitivă.

În aceste condiţii, decizia pronunţată în 29 noiembrie de magistraţii Tribunalului Bucureşti, respectiv înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar în cazul Mirunei Pascu devine executorie.

Excecutorie devine şi decizia referitoare la înlăturarea controlului judiciar în cazul lui Mihail Claudiu Pascu, trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL