Comasarea alegerilor. Câciu: Prea multă ipocrizie în politică. Nu am nicio reținere

Sursa foto: DCNews
Sursa foto: Pinterest

Nu am nicio reținere să merg de 6-7 ori, dacă e cazul, de 10 ori în fața cetățenilor, susține Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, cu privire la scenariul discutat în coaliție privind comasarea unor alegeri.

„Dacă va fi o astfel de decizie, de comasare, o vom lua, vor fi decizii în partide și mergem în zona aceasta, dar sub condiția să avem tot tabloul așezat. Președinte, cine candidează la președinte, candidat comun, mergem separat, listele care sunt pentru parlamentare, cum se fac localele și europarlamentare. Eu o să o să fiu exact cum va decide partidul.

Din punctul meu de vedere, nu am nicio reținere să merg de șase-șapte ori, dacă e cazul, de 10 ori în fața cetățenilor, pentru că întotdeauna va fi o parte din cetățeni care va spune că n-ai făcut bine(…) De câte ori e necesar mergem în fața cetățenilor(…) Prea multă ipocrizie în politica românească. Politica românească e plină de Harap-Albi. Mi-aș dori ca toți să aibă curajul să meargă în fața cetățenilor, să nu se ascundă după liste, după ce vreți dvs”, a declarat Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, în direct la Puterea Știrilor.

PSD și PNL iau joi decizia finală privind comasarea alegerilor

Liderii PSD și PNL, reuniți în ședință de coaliție, vor lua joi decizia finală privind eventuala comasare a alegerilor locale și europarlamentare. O ședință era așteptată pentru week-endul trecut, dar ea a fost amânată din cauza deplasării la Strasbourg a mai multor lideri din ambele partide.

Președinții PSD și PNL au agreat deja comasarea alegerilor, dar o decizie finală va fi luată în urma ședinței de coaliție.

Nu e clar în acest moment dacă eventuala comasare a alegerilor va fi discutată la pachet cu alte decizii politice, așa cum a cerut public Marcel Ciolacu.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL