Cristian Adomniţei și MRU acuză PSD că nu iubește Moldova

Preşedintele Consiliului Județean Iaşi, Cristian Adomniţei a declarat sâmbătă, la finalul întâlnirii conducerii ACL Iaşi, că deşi mereu a primit cele mai multe voturi din această regiune, PSD a arătat indiferenţă faţă de proiectele Moldovei.

‘Deşi mereu a primit cele mai multe voturi din regiunea noastră, PSD a arătat indiferenţă faţă de proiectele Moldovei. Legiferarea traseismului arată disperarea PSD, care recurge la practici din perioada de tristă amintire 2000-2004, şi dispreţ faţă de statul de drept pentru a se înstăpâni peste toată România’, a afirmat liberalul Cristian Adomniţei, sâmbătă,.

Mihai-Răzvan Ungureanu, prim-vicepreşedinte al PDL după topirea Forței Civice, a afirmat că e timpul ca Moldova să arate PSD că ‘vremea minciunii, ca program de guvernare, a luat sfârşit’.

‘Iaşiul, în istoria sa, a fost un centru care a generat schimbare în momentele esenţiale ale României. Avem nevoie de fiecare ieşean pentru a pune capăt arbitrariului şi fărădelegii partidului-stat. Vom câştiga Preşedinţia României, pentru că ţara noastră are nevoie de mai multă sobrietate, mai multă demnitate şi mai mult respect faţă de lege. Cu Klaus Iohannis preşedinte, România va alege calea europeană’, a declarat Mihai-Răzvan Ungureanu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: