Focuri de armă pentru oprirea unui buldoexcavator care a încercat să îi lovească pe poliţişti şi maşinile de poliţie

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Poliţiştii din Teleorman au tras focuri de armă pentru oprirea unui buldoexcavator care a încercat să îi lovească şi să intre în maşinile de poliţie. Vehiculul a fost abandonat pe un câmp, iar persoana care îl conducerea este căutată de poliţişti.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman au anunţat că poliţiştii din Alexandria au fost sesizaţi duminică seară, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre.
“La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, poliţiştii efectuând semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea pe centura ocolitoare a oraşului şi în zona extravilană.
În contextul redat mai sus, s-a procedat la urmărirea acestuia, în vederea opririi, însă conducătorul buldoexcavatorului ar fi încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele şi pe poliţişti, moment în care aceştia au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului, fără ca şoferul să oprească”, au precizat poliţiştii.
Ei au adăugat că persoana respectivă a intrat cu buldoexcavatorul pe un teren accidentat care nu a mai permis urmărirea. Vehiculul a fost găsit abandonat pe câmp.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: