Fostul ministru de finanţe a lui Dragnea, Ionuţ Mişa, l-a sfidat pe premier, refuzând să demisioneze de la ANAF

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Ionuț Mișa a rămas la conducerea Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF, în ciuda faptului că premierul Nicolae Ciucă i-a cerut demisia.

Surse din Coaliție au declarat pentru PSNews că la departamentul marii contribuabili „gaura e cea mai mare, încasările fiind la 30 la sută din cât era normal”.

Cei doi, de la PSD, Ionuţ Mişa şi Bogdan Mihei au refuzat să îșidea demisia, aşa cum a făcut Heiuș. Mai mult, PSD a dat vina pe Heiuș pentru gaură, în timp ce liberalii au reacționat mult mai târziu.

Conform aceloraşi surse, Mişa nu poate fi demis pentru că nu este demnitar, are postul ocupat prin concurs.

Ionuț Mișa a fost ministru de Finanțe pe vremea lui Liviu Dragnea şi poate piered șefia Direcției Generală de Administrare a Marilor Contribuabili doar dacă își dă demisia.

Lucian Heiuș, șeful ANAF, a anunțat, luni, că demisionează din funcție, fără să  prezinte motivele demisiei, însă a prezentat cifre care arată că ANAF a încasat în primele cinci luni ale anului cu 9 miliarde lei sub programul de încasări.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: