Ipoteza anchetatorilor în cazul fostului ofiţer SRI jefuit de pistolul Glock şi de bijuteriile din propria casă

Sursă foto: Inquam Photos/ George Calin
Sursă foto: Inquam Photos/ George Calin

După aproape trei zile de la lovitură, hoții care au furat pistolul si bijuteriile din casa unui fost ofițer SRI sunt în continuare liberi și au o armă letală asupra lor.

Arma furată este un Glock iar hoții au plecat și cu 24 de gloanțe. Ei au spart caseta în care erau depozitate pistolul și muniția și au mai luat din locuința fostului ofițer SRI mai multe bijuterii.

Jaful a avut loc vineri seara, într-o zonă din Voluntari unde locuiesc în special persoane înstărite. La momentul comiterii infracțiunii, proprietarii erau plecați de acasă locuință.

Complexul rezidențial unde se află locuința jefuită este izolat și se învecinează cu un câmp pe una dintre laturi.

Hoții ar fi fugit pe câmp cu pistolul și bijuteriile furate din casa fostului ofițer SRI

Casa unde au acționat infractorii este ultima de pe partea stângă iar informațiile preliminare din anchetă au stabilit că, după lovitură, aceștia ar fi sărit gardul și ar fi reușit să fugă pe câmp.

În fuga lor, ei au abandonat tocul pistolului, care a fost recuperat.

Fostul ofițer crede că ar fi vorba despre un jaf la pont și o bănuiește pe fosta menajeră, care fusese concediată în urmă cu puțin timp.

Ipoteza este susținută și de localnici, care subliniază faptul că zona este cunoscută pentru rezidenții cu bani și influență.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: