Liderul PSD Braşov anunţă că Lucian Pătraşcu este candidatul pentru şefia CJ Braşov

Facebook-PSD

Preşedintele PSD Braşov şi senatorul Marius Dunca a anunţat că Lucian Pătraşcu este propus de filială pentru o candidatură la şefia Consiliului Judeţean Braşov. Candidatul PNL Brașov pentru aceeaşi funcţie este ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea. În schimb, şi PSD şi PNL susţin candidatura lui George Scripcaru la Primăria municipiului Braşov.

Marius Dunca a precizat, la anunţarea joi a candidatului PSD la şefia CJ Braşov, în persoana lui Lucian Pătrăşcanu, că nu poate exista candidat comun pentru această funcţie din cauza aroganţei lui Adrian Veştea şi că acestuia ar trebui „să-i fie ruşine”, deoarece a spus că nu-şi asociază imaginea cu cea a PSD, deşi a fost numit ministru în Cabinetul Ciolacu. Dunca a adăugat că, în campania electorală nu va exista niciun pact de neagresiune între cele două partide de coaliţie, singura excepţie făcând-o competiţia pentru Primăria Braşov.
„Eu le-am propus un pact de neagresiune, ei nu au vrut. Din acest moment, vom scoate toate neregulile de la Consiliul Judeţean”, a explicat Marius Dunca, în conferinţa de presă de joi.
 Cât despre candidatul comun la Primăria Braşov, George Scripcaru, care a avut mai multe mandate de primar câştigate sub sigla PDL şi ulterior a PNL, Marius Dunca a spus că „este un om de administraţie, care a făcut din municipiul Braşov cel mai frumos din ţară, un om cu experienţă, cu viziune, care cu siguranţă îşi va continua proiectele pe care le-a lăsat în 2020 în primărie”.
    Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: