Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, închis din cauza atacurilor rusești, a fost redeschis

Isaccea
Sursa foto: npr.org

Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea a fost redeschis duminică dimineaţă, au anunţat reprezentanţii Gărzii de Coastă. Acesta fusese închis în data de 6 octombrie din cauza atacurilor din Ucraina, transmite News.ro.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat că duminică, începând cu ora 06.00, autorităţile de frontieră ucrainene au dispus redeschiderea Punctului de Frontieră Orlivka.

„Cu aceeaşi oră s-au reluat activităţile de control la frontieră şi în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, atât pe sensul de ieşire, cât şi pe sensul de intrare pentru persoane şi toate categoriile de autovehicule, în conformitate cu reglementările în vigoare şi acordul cu statul vecin”, au precizat poliţiştii de frontieră.

Traficul prin PTF Isaccea a fost închis total, în data de 6 octombrie, din cauza atacurilor din Ucraina, iar cele două bacuri care asigură traversarea Dunării au fost ancorate pe malul românesc. Atacurile cu drone din ţara vecină din noaptea de 5-6 octombrie, au fost vizibile de la Isaccea, iar unii localnici le-au filmat şi au postat imaginile pe reţelele sociale.

Din cauza închiderii PTF Isaccea, traficul pe ieşire fusese redirecţionat către Galaţi Rutier.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: