EXCLUSIV Prima reacție din PDL privind propunerea inedită a Elenei Udrea

Președintele PMP Elena Udrea a făcut un anunț care a luat prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a  declarat că în cazul în care ar ajunge la Cotroceni, ar desemna-o în funcția de prim-ministru chiar pe fosta sa colegă de partid, Anca Boagiu.

„Aș putea propune în fruntea Guvernului o femeie care să își formeze o echipă puternica și competentă, pe care să o conducă, și care să stea la birou foarte mult timp. Mă gândesc că o femeie pe care aș putea să o propun în această funcție ar fi Anca Boagiu. Ea este de la alt partid, nu se pune problema, dar este o femeie cu care am guvernat și consider că a fost un ministru foarte bun”, a declarat președintele PMP.

În replică, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu spune că Elena Udrea dă dovadă că PMP nu are o variantă viabilă pentru funcția de premier.

„E un semn că PMP nu are premier”, a declarat pentru PSnews.ro Cătălin Predoiu.

Dacă toți ceilalți candidați la prezidențiale au pregătită câte o variantă de premier în cazul în care ar ajunge la Cotroceni, PMP este unul dintre puținele partide care nu a făcut nici un fel de precizare pe această temă până astăzi.

ULTIMA ORĂ Udrea DEZVĂLUIE ce lider PDL ar pune premier

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: