ULTIMA ORĂ Udrea DEZVĂLUIE ce lider PDL ar pune premier

Candidatul PMP la Președinția României a declarat vineri, într-o conferință de presă susținută astăzi în municipiul Slatina, că ar propune-o pe vicepreședintele PDL, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, pentru funcția de Prim-ministru al României, în cazul  va câștiga prezidențialele.

În prezent, Anca Boagiu este vicepreședinte PDL, vicepreședinte al PPE din partea PDL și lider al organizației democrat-liberalilor din sectorul 2.

”Aș putea propune în fruntea Guvernului o femeie care să își formeze o echipă puternica și competentă, pe care să o conducă, și care să stea la birou foarte mult timp. Mă gândesc că o femeie pe care aș putea să o propun în această funcție ar fi Anca Boagiu. Ea este de la alt partid, nu se pune problema, dar este o femeie cu care am guvernat și consider că a fost un ministru foarte bun”, a declarat președintele PMP.

Elena Udrea și-a explicat nominalizarea precizând că susține promovarea femeilor în cele mai mari funcții în stat. Șefa PMP consideră că munca pe care o exercită acestea este la fel de profesionistă ca cea a bărbaților, iar plus valoarea pe care o aduc este responsabilitatea cu care tratează sarcinile de serviciu:

Am fost colegă la guvernare cu căteva femei și am văzut că femeile sunt cel puțin la fel de bune în funcțiile acestea ca bărbații. Ar fi interesant un Guvern cu cât mai multe femei pentru că, evident, ele sunt mai determinate să confirme și atunci lucrează mai mult”, a mai declarat Elena Udrea la Slatina.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL