EXCLUSIV PRIMA reacție a PSD privind anunțul lui Maior. Ce spune purtătorul de cuvânt al lui Ponta despre demisia șefului SRI

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a oferit în exclusivitate pentru PSnews.ro o primă reacție privind anunțul lui George Maior, șeful SRI, conform căruia își va înainta demisia noului președinte al României deoarece consideră că șeful statului ar trebui să ia deciziile în ceea ce privește serviciile de informații.

Citește și: George Maior va demisiona din funcția de șef al SRI

”Declarațiile domnului Maior sunt absolut normale și ele arată o atitudine foarte democratică a actualului șef al SRI. Practic, acesta a decis să își prezinte mandatul în fața viitorului președinte ales, în condițiile în care președintele este șeful CSAT.

Este o formă de control democratic și este lăudabil că George Maior are o astfel de atitudine. George Maior este un om cu o bună imagine, apreciat de partenerii României și care a făcut foarte mult bine pentru România din pozițiile deținute”, a explicat purtătorul de cuvânt al campaniei prezidențiale a lui Victor Ponta, Gabriela Firea.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: