Bistriţa: Femeie ucisă cu sânge rece de soț. Bărbatul a postat imaginile pe rețelele de socializare

politia nu trece stop interzis crimă
Sursă foto: Inquam Photos George Calin

O femeie de 33 de ani din Bistrița a fost înjunghiată de propriul soț, chiar în casa în care locuiau. După ce a comis crima, individul a postat imaginea victimei pe o rețea de socializare.

Conform anchetatorilor, întreg incidentul dramatic din Bistrița s-ar fi produs din cauza geloziei. Bărbatul a intrat în conflict cu soția lui, în vârstă de 33 de ani, iar la un moment dat a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori. Acesta ar fi încercat ulterior să își ia viața.

După ce a comis crima, bărbatul a postat imaginile cu soția sa pe rețelele de socializare. Totul s-a întâmplat în timp ce copiii celor doi erau în casă cu ei. Ajunse la fața locului, echipajele medicale au încercat să o salveze pe femeie însă era prea târziu.

În ceea ce îl privește pe bărbat, acesta a prezentat două leziuni la nivelul abdomenului și la nivelul gâtului. El a fost transportat la spitalul din Bistrița. Medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale iar cel mai probabil, mâine va fi externat.

Odată externat, bărbatul va ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița, unde va trebui să dea declarații, să spună exact ce s-a întâmplat, iar mai apoi cel mai probabil procurorii îl vor prezenta magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL