Fenechiu despre Cîrstoiu: Nu se pune problema nici să se retragă, nici să renunţăm la el

Sursa foto: Facebook

Senatorul PNL Daniel Fenechiu a declarat, miecuri, că doctorul Cîrstoiu nu a înţeles că în spaţiul public, orice informaţie, orice acuză este bine să o rezolvi cât se poate de repede, pentru a închide subiectul, el precizând că nu se pune problema nici să se retragă şi nici ca cele două partide să renunţe la el. Fenechiu a mai spus că ”medicul Cîrstoiu trebuie să lămurească aceste lucruri pentru că, altfel, fiecare jurnalist până pe 9 iunie o să îl întrebe asta”.

”Nu l-am schimbat, de ce să îl schimbăm? Este o interpretare a manierei în care Marcel Ciolacu, care este o persoană cu simţul umorului, a răspuns la nişte întrebări. Bănuiesc că nici Marcel Ciolacu, nici Nicolae Ciucă şi cu siguranţă apropae nimeni din managementul PSD şi PNL nu au anticipat la momentul desemnării medicului Cîrstoiu că vom ajunge într-o situaţie în care să discutăm aproape zilnic despre posibila retragere a sprijinului, posibila înlocuire”, a spus senatorul PNL în emisiunea România Politică de la Prima News.

Daniel Fenechiu a precizat că medicul Cîrstoiu ”vine dintr-o zonă în care a fost mai puţin familiarizat cu spaţiul politic”.

”Fiind mai puţin familiarizat, Maniera în care domnia sa a înţeles să comunice a iritat o parte din presă, pe de altă parte, au fost o serie de informaţii care au apărut în legătură cu el care nu au fost lămurite foarte repede. Cred că doctorul Cîrstoiu nu a înţeles faptul că în spaţiul public, orice informaţie, orice acuză la adresa ta, este bine să o rezolvi cât se poate de repede, pentru a închide un subiect. Astfel, de două săptămâni, în loc să discutăm despre ce ar vrea să facă în domnia sa în ipoteza în care ar fi primar, care este proiectul său pentru Bucureşti, noi discutăm dacă îl retragem noi pe Cîrstoiu, se retrage Cîrstoiu sau găsim o altă formulă să mergem cu altcineva mai departe”, a explicat Fenechiu.

Senatorul liberal a mai spus că cele două partide care îl susţin dezmint această ipoteză.

”La fel de evident este faptul că în cele două partide sunt oameni care nu sunt foarte fericiţi de această desemnare. Sunt unii care o doresc de la PSD pe Gabriela Firea, de la PNL sunt unii care şi-ar fi dorit să fie Sebastian Burduja, sunt unii în momentul de faţă de la PSD care au o relaţie foarte bună cu Piedone şi ar prefera ca Piedone să fie susţinut de PSD. La noi sunt alţii care l-au susţinut pe Nicuşor Dan în urmă cu patru ani şi au o simpatie faţă de Nicuşor Dan”, a arătat Daniel Fenechiu, precizând că există un amalgam de perspective de genul ăsta.

”Un singur lucru este foarte cert, că cele două conduceri ale cele două partide îl susţin pe mediul Cîrstoiu şi marea majoritate a activului de partid susţine candidatul pe care îl recomandă cele două partide”, a subliniat Fenechiu.

Senatorul PNL a ţinut să precizeze că în opinia sa în acest moment nu sunt într-un impas major.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL