Finanțare de 8,3 milioane lei pentru modernizarea drumurilor din comuna Cavadinești

PNL GALATI
media.pnl.ro

Comuna Cavadinești din județul Galați va beneficia de o finanțare în valoare de 8,3 milioane lei prin PNI „Anghel Saligny” pentru modernizarea drumurilor locale, potrivit media.pnl.ro.

George Stângă, Președintele PNL Galați: „Peste 8 milioane de lei va primi comuna Cavadinești pentru modernizarea drumurilor locale prin Programul <<Anghel Saligny>>”.

Liberalul a precizat că a fost semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru modernizarea drumurilor din comuna Cavadinești prin Programul de Investiții „Anghel Saligny”.

„Valoarea proiectului este de 8.300.000 lei. Mă bucur că am fost alături de primarul liberal al Cavadineștiului, Benone Ichim, la acest moment important pentru comunitatea pe care o reprezintă”, a spus George Stângă.

„Domnul primar cunoaște îndeaproape nevoile comunității și găsește întotdeauna instrumentele potrivite pentru îndeplinirea lor. Îmbinând munca eficientă cu viziunea clară, conduce comuna pe direcția modernizării și a creșterii calității vieții. Mulțumesc domnului ministru al dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Adrian Ioan Veştea, pentru susținerea pe care o acordă administrațiilor locale”, a declarat Președintele PNL Galați.

Deputatul PNL a afirmat că „implementarea acestor proiecte va conduce la dezvoltarea durabilă și echilibrată a fiecărei comunități locale, contribuind la bunăstarea tuturor cetățenilor. Continuăm să implementăm proiecte care să conducă la dezvoltarea localităților. Investim în servicii publice de calitate pentru gălățeni”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: