Florin Călinescu reacționează după ce ANPC i-a închis taverna

Florin Călinescu
Sursa foto: Facebook - Florin Călinescu

Celebra tavernă „La Călinescu” a fost închisă după ce inspectorii ANPC au fost mai multe nereguli în urma unui control. Activitatea localului din Parcul Tineretului a fost suspendată până la remedierea problemelor.

În urma unui control efectuat în acest weekend, inspectorii ANPC au închis taverna „La Călinescu”. Este vorba despre localul deschis de celebrul Florin Călinescu, în urmă cu 20 de ani. Cu toate acestea, actorul și omul de televiziune a dezvăluit că taverna nu îi mai aparține de mult timp și a vândut-o unui apropiat. Iată ce a explicat.

Ce a spus Florin Călinescu după ce ANPC a închis taverna „La Călinescu”. Restaurantul a fost deschis acum mai bine de 20 de ani
La scurt timp după ce taverna „La Călinescu” din Parcul Tineretului a fost închisă de autorități, omul de televiziune a oferit primele declarații. Contact de bugetul.ro, Florin Călinescu a dezvăluit că nu se mai ocupă de local de mulți ani și nu cunoaște prea multe detalii despre ceea se întâmpla în fostul lui restaurant.

„Nu știu, eu n-am treabă cu taverna. I-am lăsat numele acolo, nu am trecut pe acolo de vreo 5 ani. Niște oameni pe care i-am cunoscut de-al lungul vremii m-au rugat să se ocupe ei, ca un fel de franciză. Nu mă mai ocup de afacere de vreo 15 ani”, a spus Florin Călinescu.

„Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație”, a mai ținut să precizeze acesta.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL