Florin Roman (PNL), despre candidatura lui Alin Nica din partea partidului Forţa Dreptei: Nu e o surpriză

Sursa foto : Facebook

Vicepreşedintele PNL Florin Roman, coordonator al campaniei pentru alegerile locale, a declarat, marţi că nu este nicio surpriză faptul că fostul lider al PNL Timiş Alin Nica şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean din partea partidului Forţa Dreptei, susţinând că aceasta era intenţia lui Nica de la început şi nu a dorit decât „să se victimizeze”.

„Nu e nici un fel de surpriză. În momentul în care noi am discutat cu domnul Nica, ştiam de discuţiile între domnia sa şi domnul Ludovic Orban. Practic, dânsul era trecut la partidul domnului Orban şi, din acest punct de vedere, decizia pe care noi am luat-o a fost una normală şi de aşteptat. Practic, domnul Nica nu a dorit decât să se victimizeze şi să ducă practic o decizie de natură administrativă în sfera politică atunci când a acuzat înţelegeri ale PNL la Timişoara. Practic, dânsul avea deja, ca să zic aşa, pasul următor făcut. Era în Forţa Dreptei şi nu a rămas în Partidul Naţional Liberal decât pentru a ataca PNL din interior”, a afirmat Roman, la Parlament, întrebat în legătură cu faptul că Alin Nica, care a fost demis de la şefia PNL Timiş, candidează la preşedinţia CJ pe listele partidului Forţa Dreptei.

Întrebat dacă cei 30 de primari PNL din judeţ pleacă cu Alin Nica, Florin Roman a spus: „Eu ce pot să vă spun este că, şi putem verifica treaba asta după data de 9 iunie, primarii PNL care sunt în funcţie la Timişoara îi veţi regăsi în funcţie şi după data de 9 iunie şi primarii din PSD care sunt primarii în funcţie acum o să-i vedeţi în funcţie şi după 9 iunie”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL