Florin Roman (PNL) – Extremiştii au făcut iar circ, pentru că lor nu le place munca

Sursa foto: captura video

Deputatul liberal de Alba, Florin Roman, a dezvăluit motivul pentru care „extremiştii” de la AUR aleg să „facă circ”. „Pentru că nu le place munca”, a scris liberalul pe pagina sa de Facebook.

Roman a dezvăluit faptul că în cei patru ani ca parlamentar, Simion are doar 6 legi, comparativ cu 130, cât are el: „Munca nu a omorât pe nimeni”.

„Extremistii au făcut azi iar circ în Parlament, pentru ca lor nu le place munca!
M-am dus în mijlocul lor când au blocat accesul parlamentarilor PNL la grup, și i-am îndemnat să meargă la muncă. Dl Simion plătit cu bani grei de români, are…6 legi în patru ani de când e parlamentar. Eu am circa 130 legi de când sunt deputat. Munca nu a omorât pe nimeni!
L-am îndemnat să nu-i fie frică, nici de alegeri și nici de muncă!
Îl tot invit să candideze la Alba și se sucește ca la….Suceava! I-am spus ca cine pierde să plece din politica! Nu vrea să audă așa ceva!
Brav român, ce să mai zic!
Extremismul trebuie confruntat, nu evitat!”,  a scris Roman.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: