Foaie de studiu pentru weekend. Care este nivelul de încredere în Iohannis din partea ACL? FOTO EXCLUSIV

În interiorul ACL, liberalii și democrat- liberalii par a avea nevoie urgent de câteva cutii de extraveral (e pe bază de plante și nu le face rău), după cum se poate observa în imaginea de mai jos.

Iohannis le dă mari bătăi de cap liderilor PNL și PDL. Exasperați probabil de gafele pe ”generalul” Iohannis le face, în stitlul său unic, dezolarea s-a întipărit pe fețele mai marilor ACL.

incredere

Vasile Blaga, cunoscut drept Buldogul, un maestru în campanii electorale, cunoscut și apreciat pentru capacitățile sale de a lupta până în ultimul moment, este cu moralul la pământ, cu puțin timp înainte de startul oficial al campaniei electorale.

Roberta Anastase, deși a înfrânt o țară întreagă cu celebrul vot de la legea pensiilor, când tehnicile de numărare a voturilor s-au modificat instantaneu, având în vedere că 80 de deputați au reușit ”performanța” să exprime 160 de voturi, deputatul PDL pare a fi acum în pragul depresiei.

Ludovic Orban, cel care și-a sporit notorietate după ce a fost protagonistul celui mai ridicol moment din această precampanie electorală, pare de departe cel mai neîncrezător liberal în șansele ”generalului” Iohannis de a se impune în fața lui Victor Ponta. Cu moralul la pământ, neîncrezător, aproape scârbit , dar mai ales conștient că nici măcar strigătele sale ”unice” și osanalele aduse lui Iohannis nu mai pot convinge pe nimeni să voteze cu neamțul la prezidețialele din această toamnă, Ludovic Orban are evident nevoie de ceva care să îl înveselească.

Mihai Răzvan Ungureanu este vizibil profund îngândurat și sincer preocupat de soarta politică a lui Iohannis. MRU pare totuși încrezător că serviciile secrete mai pot salva situația.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL