Fondurile Programului Casa Verde Fotovoltaice pentru Regiunea Nord-Est s-au epuizat în 5 minute

Sursa foto: Facebook / Primăria Matca
Sursa foto: Facebook / Primăria Matca

Ministerul Mediului a anunţat, luni, că înscrierile pentru Regiunea Nord-Est în Programul Casa Verde Fotovoltaice s-au finalizat, fondurile fiind epuizate în cinci minute.

Au fost înscrise aproape 14.000 de persoane fizice din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

Conform Ministerului Mediului, luni, la ora 10.00, a început sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Nord Est – judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.Bugetul de 279.480.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele cinci minute, prin înscrierea unui număr de 13.974 de persoane fizice.

“Mă bucur că şi de această dată interesul solicitanţilor faţă de acest program a fost la fel de mare ca şi în cele două sesiuni anterioare. Îmi doresc şi mă voi asigura că înscrierile pentru sesiunile viitoare se vor desfăşura în cele mai bune condiţii, ca şi până acum”, a afirmat preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Laurenţiu Adrian Neculaescu.

Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicaţiei informatice, se fac pe regiuni.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL