FOTO Nicușor Constantinescu, fotografiat din nou la New York

Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța. Nicușor Constantinescu, a fost fotografiat, din nou, la New York.

De această dată, Nicușor Constantinescu își făcea cumpărăturile într-un centru comercial, potrivit B1TV.

Președintele suspendat al CJ Constanța a cerut instanței să îi permită să stea în SUA până în octombrie pentru a se reface după intervenția chirurgicală.

Este a doua oară când Constantinescu este surprins în locuri publice, fără să pară că are probleme de sănătate. Recent, baronul a fost filmat de un român stabilit la New York în timp ce se afla la o terasă şi fuma, în condiţiile în care acesta spunea că starea sa de sănătate nu-i permite să revină în ţară. Cu toate acestea,șeful CJ Constanța rămâne cu mandat de arestare preventivă într-un dosar de corupție.

În luna mai a acestui an, Nicuşor Constantinescu a plecat în SUA pentru a se opera de cancer, însă nu a mai revenit după o lună, atunci cand stabilise instanţa de judecată. Pe 23 iunie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis din nou arestarea preventivă în lipsă, în dosarul în care şeful CJ Constanţa este acuzat că nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

nicusor

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL