FOTO-VIDEO Interlopul Boenică a fost adus în țară, luni dimineața, din Iordania

Boenica
Sursa foro: Gândul.ro

Romeo Ursu, poreclit Boenică, a fost reținut și a fost adus în țară luni dimineață. El urmează să fie dus la Penitenciarul Rahova, pentru a executa mai multe pedepse, arată Gândul.ro.

UPDATE ora 09:40. Alina Gorghiu: „Este un gest de normalitate într-un stat de drept. Nimeni nu este mai presus de lege”

„Începem săptămâna cu o veste bună. Un avion l-a adus, în această dimineață, din Iordania în România, pe Romeo Ursu, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare, după ce a fost condamnat definitiv la pedeapsa închisorii de 2 ani și 10 luni, în 2014, respectiv 8 ani în 2015, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi a celei de constituire a unui grup infracţional organizat.

Romeo Ursu a fost preluat de pe aeroportul Otopeni de organele de poliție și va fi transportat la penitenciarul Rahova.

Este un gest de normalitate într-un stat de drept. Nimeni nu este mai presus de lege. Ca ministră a justiţiei, voi face tot ce ţine de atribuţiile mele pentru a nu permite nimănui să se sustragă justiţiei naţionale.

Mulțumesc tuturor autorităților care au contribuit la aducerea în țară a condamnatului Romeo Ursu”, a transmis, luni dimineața, ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

UPDATE ora 09:30: Boenică a fost adus în România

Interlopul Boenică a fost adus în România și a fost preluat de pe aeroportul Otopeni de o escortă a Poliției Române.

Bărbatul de 55 de ani va fi transportat la penitenciarul Rahova.

În fața jurnaliștilor, bărbatul a spus că nu se teme de Poliție și a folosit mai multe injurii la adresa autorităților judiciare din România.

În momentul în care a fost scos din Aeroportul Otopeni și a fost urcat într-o dubă a poliției, interlopul a fost strigat de fiica lui, care venise să își vadă părintele.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fugit din România după ce a fost condamnat la închisoare, în mai multe dosare penale. Aflat în Iordania, Boenică le trimitea mesaje pe rețelele de socializare polițiștilor, în care își bătea joc de autorități, arată Gândul.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: