Giurgiu: Cantitatea de aproximativ 30 de tone de haine și încălțăminte second-hand, oprită la frontieră

Poliţia de Frontieră / Facebook
Sursa foto: Poliţia de Frontieră

Cantitatea de 30 de tone haine şi încălţăminte second-hand care era transportată de doi cetăţeni bulgari la societăţi comerciale din România, a fost oprită la PTF Giurgiu pentru că marfa nu era însoţită de documente corespunzătoare transportului transfrontalier.

‘ În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-au prezentat pe sensul de intrare în ţară, la diferite intervale de timp. doi cetăţeni bulgari, cu vârste de 41, respectiv 42 de ani, la volanul unor un ansambluri rutiere, transportând încălţăminte şi haine second-hand. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestor transporturi, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. Astfel, în cadrul verificărilor, a fost stabilit faptul că, în mijloacele de transport se afla cantitatea totală de 29.630 kilograme deşeuri’, se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ITPF Giurgiu.

În urma verificării documentelor de însoţire autorităţile au constatat faptul că transporturile nu îndeplineau condiţiile de intrare în ţară, motiv pentru care autorităţile competente nu au permis accesul mijloacelor de transport pe teritoriul României. AGERPRES/(AS- autor: Camelia Bigan, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL