Hidroelectrica a anunţat perioada în care clienții pot transmite indexul în luna februarie

Hidroelectrica
Sursa foto: ROMANIALIBERA.RO

Compania Hidroelectrica a anunțat perioada în care clienții pot transmite indexul autocitit în luna februarie 2024.

În mod normal, indexul autocitit la Hidroelectrica se face în perioada 24-28 a lunii. Luna aceasta însă, perioada cunoscută se schimbă.

Indexul autocitit al Hidroelectrica poate fi comunicat gratuit la numărul de telefon: 0800.800.359.

Informaţii suplimentare puteţi obţine prin apelarea serviciului Call Center la numărul de telefon: 021.9834.

Luna aceasta, citirea indexului Hidroelectrica şi transmiterea lui se va face mai devreme, potrivit unui mesaj postat de companie pe o rețea socială. Mai exact, indexul se va transmite în perioada 22 – 26 februarie.

”În luna februarie, preluarea autocitirilor se realizează în intervalul 22.02.2024 – 26.02.2024. Vă punem la dispoziție următoarele modalități prin care ne puteți comunica indexul:

  • Apel gratuit la numărul 0800 800 359
  • Aplicația iHidro, disponibilă în AppStore sau Google Play Store, sau prin intermediul browser-ului de internet la adresa https://ihidro.ro/Portal
  • Portalul Hidroelectrica, disponibil la adresa https://client.hidroelectrica.ro/autocitire”, se arată într-un anunț al companiei de pe o rețea socială.

Zilele trecute, reprezentanții companiei au tras și un semnal de alarmă cu privire la plata facturilor.

”Cum mă asigur că efectuez plata corectă a facturii de energie?

Este necesară introducerea detaliilor de plată formate din cont contract și număr factură, indiferent de modalitatea de plată aleasă.

Plățile care nu respectă modalitățile de plată prezentate în cadrul facturii de energie electrică și pe pagina de internet vor fi procesate cu întârziere, nu vor fi prelucrate sau vor fi returnate, după caz.

Termenul de procesare a plății în sistemul nostru informatic este de maximum trei zile lucrătoare”, se arată pe pagina de Facebook a companiei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL