Încă un caz şocant de violenţă în şcoli în Franţa

Sursa foto: x

Un băiat în vârstă de 15 ani a murit după ce a fost bătut crunt într-un oraş din apropiere de Paris, chiar când a ieşit de la ore, în cel mai recent incident de violenţă şcolară din Franţa, relatează The Guardian şi Le Figaro.

Atacul, care s-a petrecut de joi, vine într-un moment de tensiuni sporite în şcolile franceze. La începutul acestei săptămâni, o adolescentă a fost băgată temporar în comă după ce a fost bătută în faţa şcolii sale din Montpellier, în sudul ţării. În respectivul caz, trei presupuşi agresori au fost arestaţi sub suspiciunea de tentativă de omor asupra unui minor, unul dintre ei fiind o fată din aceeaşi şcoală.

Acum, în cel mai recent incident, care a avut loc în oraşul Viry-Châtillon, la aproximativ 20 km sud de Paris, adolescentul a fost atacat de mai multe persoane cu cagule în timp ce ieşea de la o lecţie de muzică, joi după-amiază. Parchetul a anunţat vineri după-amiază moartea băiatului şi a declarat că a fost deschisă o anchetă pentru crimă şi agresiune în grup în faţa unei şcoli.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL