Iohannis, declarații pe fugă la protestul ACL

Candidatul Alianței Creștin-Liberale, Klaus Iohannis, a făcut o foarte scurtă declarație de la protestul pe scaune organizat de ACL în Piața Victoriei, împotriva Ordonanței de Urgență a Guvernului ce vizează permiterea trecerii primarilor la alte partide, în decurs de 14 zile.

„În 2006 s-a legiferat stabilitatea politică, iar în 2014 Guvernul Ponta încearcă să legalizeze traseismul politic. Este o problemă mare pentru stabilitatea autorităților locale. Încercăm, prin acest protest, să atragem atenția Guvernului, să renunțe la această inițiativă care e creată doar pentru a crea un avantaj PSD-ului”, a explicat Klaus Iohannis la protestul de astăzi. 

Iohannis a mai susținut: Eu sunt foarte îngrijorat, pentru că, discutând cu primarii, aflu de noi și noi cazuri unde se fac presiuni asupra lor. Am mare încredere în ei, dar o astfel de lege, coroborată cu aceste presiuni, este un mare pericol pentru stabilitatea autorităților locale. Această legalizare a traseismului e îndreptată împotriva alegătorilor.”

Iohannis a refuzat să răspundă la întrebările din partea jurnaliștilor, retrăgându-se după susținerea propriului discurs.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL