Iohannis se ține de bancuri. Ce provocare a lansat jurnaliștilor

În cadrul unei conferințe de presă susținută luni la sediul ACL, prezidențiabilul Klaus Iohannis a lansat o provocare inedită jurnaliștilor prezenți, după ce aceștia l-au întrebat dacă o va susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale.

Șeful PNL comentat ironic cu privire la susţinerea candidaturii prezidențiabilului PMP la alegerile prezidenţiale. ”Alte bancuri, dacă ştiţi, să mi le scrieţi”, a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă comună cu liderul PDL, Vasile Blaga, potrivit celor de la agerpres.

La rândul său, Vasile Blaga a fost întrebat cum comentează faptul că primarul Clujului, Emil Boc, s-a afişat în cursul zilei de luni cu Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţie. ”Am răspuns de atâtea ori la această întrebare. Nu ne interesează doamna Udrea, nici candidatura ei, nici alianţele pe care le face, că vedeţi s-a întâlnit tusea cu junghiul, nu mă interesează pur şi simplu”, a spus liderul PDL. 

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat joi că ar fi bine ca preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidenţiale, să o susţină la aceste alegeri şi a susţinut că Iohannis nu va intra în turul doi al scrutinului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: