ISU Satu Mare – Pompierii încearcă de 18 ore să stingă incendiul izbucnit la un depozit de colectare a deşeurilor

Sursa foto: Pixabay

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare încearcă de 18 ore să stingă incendiul izbucnit joi la un depozit de carton. În urmă cu o zi, patru pompieri au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău în timpul intervenţiei.

”Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ al judeţului Satu Mare intervine în continuare pentru lichidarea focarelor care se manifestă la depozitul de colectare deşeuri carton, hârtie şi mase plastice, de pe strada Magnoliei, municipiul Satu Mare. La faţa locului sunt dislocate şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoscară.  Forţele profesioniste din cadrul ISU Mzramureş şi ISU Bihor s-au retras”, anunţă instituţia vineri dimineaţă.
Operaţiunea de stingere se desfăşoară de mai bine de 18 ore iar până în prezent  incendiul a fost lichidat pe o suprafaţă totală de aproximativ 9000 m² dintre care 4000 m² în interiorul a două hale.
Intervenţia este coordonată în continuare de la locul producerii evenimentului de către inspectorul şef al ISU Satu Mare, domnul locotenent colonel Buzduga Sergiu Marius.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: