Localnicii știau că stația GPL nu avea autorizație. Neputincioși în fața patronului

sursa foto: Inquam Photos / George Călin
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

O femeie din Crevedia a declarat, luni dimineață, că toată lumea știa că stația GPL unde au avut loc exploziile de sâmbătă funcționa ilegal și că acolo descărcau și ziua, și noaptea. Ea a afirmat că localnicii se temeau că la un moment dat ar putea avea loc o explozie.

Femeia a venit luni dimineață să ia din casă medicamente și câteva lucruri.

A declarat că a venit însoțită de primar, pentru că zona nu este încă sigură, potrivit Digi24.

„Vreau să intru în casă, am soțul foarte bolnav, am medicamente în casă.  A venit primarul cu mine până aici, a spus că e zona în pericol, așa că mi-a luat numărul de telefon ca să mă sune.

În timpul exploziei s-a simțit miros de gaz.  Nu știu dacă primarul a știut că funcționează ilegal.

Localnicii știau, descărcau și ziua, și noaptea. Știam că nu mai aveau autorizație, dar ce puteam noi face dacă patronul are așa bani mulți.

Ne-am gândit că se va întâmpla asta, vecinii care au murit au spus… doamna chiar a spus: când vom muri de la GPL ăsta o să murim. Ne era frică”, a declarat femeia, care a povestit că are un nepot internat în spital, în Târgoviște, în urma exploziei.

Vecinii la care a făcut femeia referire sunt cei doi oameni care au murit în urma exploziei de la Crevedia. Este vorba despre doi soți, care au decedat într-un interval de 13 ore.

Bărbatul a murit primul. A făcut infarct atunci când a văzut cât de grav rănită este soția lui.  Bărbatul a murit după ce a văzut rănile soției sale. Soția lui a murit duminică, la Spitalul Floreasca. Ea avea arsuri pe aproape tot corpul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL