Locurile unde sunt mari șanse să fie zăpadă de Crăciun. Acolo, românii se așteaptă la o iarnă ca-n povești

vacanța
Sursa foto: Shutterstock

Românii sunt deja cu gândul la Sărbători, iar dacă unii dintre ei vor să scape de coșmarul frigului și să plece cât mai departe în vacanța de iarnă, alții caută tocmai zăpada și vor să se bucure de iarnă.

Mai sunt două luni până la Crăciun, prilej pentru mulți români să se grăbească să își facă rezervările pentru zilele libere sau, după caz, vacanța de sfârșit de an. O femeie care își dorește cu tot dinadinsul o vacanță cu zăpadă s-a interesat unde ar putea să se bucure de așa ceva. Pentru asta a apelat la grupul de Facebook Vacanțe do it yourself, unde a postat o întrebare.

„Bună! Vine Crăciunul repede și tare aș vrea să îl fac cu zăpadă! Și pentru cei mari și pentru cei mici. Unde aș putea găsi eu zăpadă din experiențele voastre? În România și ideal cât mai aproape de București sau să ajung cu trenul. Mulțumesc!”, a scris femeia.

Ținta glumelor și a ironiilor

În timp ce unii au luat-o peste picior, sugerându-i să caute în alte părți prognoze meteo, alții au venit cu sfaturi și cu idei.

„Dumneavoastră vreți să facem predicții meteo? De unde am putea ști cum va fi vremea de Crăciun în apropiere de București? Având în vedere anii anteriori precum și faptul ca astăzi sunt aproape 30 de grade în București, deși e final de octombrie, zic să vă orientați către o zonă muntoasă pentru zăpadă”, i-a răspuns o altă doamnă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: